من و آبگوشت

ای دل غافل! نخود ندارم که آخ

نه نخود داشتم نه وقت. تو خود بخوان بقیه اش را...

مرجان هم نخود نداشت اما پیشنهاد داد لوبیا قرمز بریزم که من

زیر بار نرفتم. گفتم: « اگر قرار است لوبیا بریزم خب کمی هم

سبزی می ریزم می شود قورمه سبزی دیگر! قهر چه کاریه؟ ».

خلاصه سر مبارکتان را درد نیاورم، سعی کردم به روی خودم 

نیاورم و سیب زمینی اش را هم ریختم داخلش و یک طعم

آبگوشت مانندی به غذا دادم البته بدون حضور نخود. ناراحت

اصلاً می دانید چیست؟ آبگوشت به نخودش است و لاغیر.

گوشت نداشته باشد، اما نخود داشته باشد لبخند. نخندید خب.

حتی به ذهنم خطور کرد که بعضی ها لپه استفاده می کنند به

جای نخود. باز دوباره با خودم گفتم: « اگر قرار است لپه بریزم

خب قیمه درست می کنم خب » قهر. خلاصه اینکه سرسختانه

با تمام احتمالات ممکن مقابله کردم تا نخود را به مشتی لوبیا یا

لپه نفروشم. حال من که اینقدر هوای نخود را داشتم، ببینیم آن

دنیا این نخود چقدر هوای مرا خواهد داشت متفکر

در پناه حق استوار و برقرار باشید همگی بای بای

/ 6 نظر / 44 بازدید
امین

ادم مگه اصن بدون ابگوش می تواند زنده بماند آخه؟ ابگوش ینی حیات، ینی زندگی، ینی همه لذت های دنیا... والله!

زينب

نوش جونت عزيزم الهي گوشت شه به تنت http://elahinameh.persianblog.ir

radman

این همه از فضل و کرامت نخود حرف زدید، کمی هم از گندم می گفتید که وجودش در آبگوشت باعث لعاب دار شدن گوشت کوبیده میشه!

فاطمه

چه عجب!! شما کمی هم به فکر خودت افتادی و یه وقتی برای آشپزی گذاشتی! درباره رب فرمودی عرض کنم من هم که اینجا زیر سایه بدغذاییهای شوهرجان از رب محرومم مشکل خودم را حل کردم به شما هم میگم که یک بار امتحان کنید. گوجه فرنگیها را پوست بگیر و بعد خرد کن (رنده نکن!) بذار روی شعله و زیرش را کم کن درش را هم بذار. چند بار هم با پشت قاشق لهشان کن. آبش را که کشید کمی روغن بریز و سرخش کن. هم خوشرنگه هم خوشمزه حتی اگر گوجه اش خوب باشه از رب هم خوشمزه تر میشه. بیشتر مواظب خودت باش برای دیدن شما در اینجا لحظه شماری میکنم ان شاالله 29 روز دیگه ایرانی و من تلاش خواهم کرد حتی اگر شده یک روز بیام ببینمت. تا اون روز خدانگهدار

مرجان

کلا یکی از خاصیت های ایرانی بودن اینه که با کمبود ها خوب تا میکنن! :))))))))

سارا

[گل]شاد و موفق باشی همیشه دوست عزیز